Gezelligheid kent geen tijd

Geen activiteit is mij te gek. We kunnen er met elkaar ook altijd nog een verrassende draai aan geven met jullie eigen inbreng.
Wat vind je van een avond lekker lachen, gieren en brullen bij een quiz à la “Ik hou van Holland” of een “Pubquiz”?


Ook kunnen we een Hollandse avond of desnoods een Friese avond gaan doen. Toppers zijn de escapeketting en het moorddiner. Hieronder een impressie van wat je kunt verwachten.

Voor onderdelen in teamverband (teambuilding, zeskamp e.d.) gaan we in onderling overleg bepalen wat we gaan doen. Hangt natuurlijk ook af van hoeveel personen er deel gaan nemen. Aan de hand van dit overleg zal ik een offerte maken voor de kosten die je dan kwijt zult zijn.

Opzoek naar een volledig verzorgde dag met lunch en/of diner? Activiteiten kunnen in samenwerking met "De Wartenster” www.dewartenster.nl.

Bij beschadiging, vernieling of kwijt raken van spullen worden de herstelkosten verrekend.

Zingo 

Bingo maar dan wel in een ander jasje. Jullie kennen allemaal wel de “ouderwetse” bingo. Niks mis mee, altijd erg gezellig en komt ook zeker aan bod als jullie dat willen.

Echter wat fantastisch kan worden, zijn de ronden ZINGO! Jullie hoeven nu geen cijfers door te strepen, maar titels van liedjes die voorbijkomen. Ook kunnen jullie eventueel heerlijk meezingen en feestvieren.

Het Moorddiner 

Een diner met een luchtje: Het moorddiner bij “De Wartenster” in Warten. Het diner wordt vastgesteld met het bedrijf waar jullie dit uitje willen houden.


Voor elk wat wils; gaat het om je collega’s, je vrienden, of wie weet je familie? Een uitje met een diner moet leuk en gezellig zijn. Zeker als dit prima bij elkaar past. Dat is het geval bij het moorddiner. Na elke gang gebeurt er iets speciaals; dit begint al bij binnenkomst en gaat door tot na het dessert. Er is een moord gepleegd en één van de aanwezigen heeft "het" gedaan. 

Maar wie? 
Het doel is om de dader te ontmaskeren. 

Quiz à la Ik hou van Holland 

Een lekker gezellig avondje uit. Geniet van de presentator en van jullie eigen inbreng.

Wie zingt de Nederlandstalige liedjes zomaar mee? Wie kent het beste de bekende Nederlanders? Hoe zit het met je taalkennis Ga er lekker tegen aan en met een hapje en een drankje heb je een geweldige avond.

Pubquiz 

Daag je vrienden, collega’s, medestudenten, buren en / of andere relaties uit voor de pittigste en leukste pubquiz. 

Ben je die saaie standaardfeestjes helemaal zat? Met mijn pubquiz wordt jouw volgende feest gegarandeerd een groot succes! Plezier en gezelligheid staan voorop. Daarom stel ik de vragen zo samen dat iedere leeftijdscategorie en elk niveau er plezier in heeft. Het liefst aangepast aan situatie en plaats van handeling.

Fryske jûn 

In pracht pubkwis yn Fryslân en oer Fryslân. Wa wit it meast fan ús machtige provinsje? Yn ferskate rondes komme we it te witten.

Ek sit der in ronde bij wêr't preaun wurdt fan Fryske produkten. Kinne jimme de namme riede fan de oanbeane produkten? It is it geskikst foar groepkes fan fjouwer persoanen.

Escape ketting 

In allerlei situaties kun je dit spel spelen. Met vrienden, met je collega’s of bijvoorbeeld bij een vrijgezellenfeest.

Je wordt aan elkaar geketend met kettingen en hangsloten. Je kunt sleutels verdienen door opdrachten te maken en daarna de sloten los te maken. Welk team heeft zich als eerste bevrijd door alle sloten te openen?

Kennis, vaardigheid en vernuft worden op de proef gesteld. Kom en geniet. 

Zeskamp


Voor een zeskamp kun je je ook bij mij melden. Wat vind je bijvoorbeeld van het "omgooien" van een tractorband, touwtrekken, polsstokspringen?


Is bovenstaande je niet zwaar genoeg dan halen we de boomstammen en de kloofbijl uit het stof. 

De prijs van de zeskamp wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemers en de onderdelen waar om wordt gevraagd.

Tennisclinic

Voor een tennisclinic kun je je ook bij mij melden. Wil je ervoor gaan om de ander van de baan te slaan? Of wil je met zijn allen leuke tennisspelletjes doen? Dit kan! 

De prijs van de tennisclinic wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemers en de activiteiten. 

Spellenkast

Zoals je kunt zien heb ik nog veel meer spullen op voorraad liggen.

Informeer naar de mogelijkheden!

Informatie

Aantal deelnemers:

8 tot 100

Tijdsduur:

Ongeveer 3 uur

Prijs:

Vanaf 250 euro bij meer dan  
20 personen € 15,00 p.p.